25è aniversari de la nostra colla i dels gegants Bòbul i Margaridassa (2011)

Els actes de commemoració dels 25 anys de la nostra Colla i dels gegants Bòbul i Margaridassa han estat, sens dubte, uns actes molt representatius del com és el nostre tarannà.
La Sardana ” Els gegants dels xurravins”, va ser un oferiment de la Colla per la participació activa dins d’un dels símbols més identificatius del nostre país, la Sardana. Una sardana estrenada el 15 d’agost de 2011 i ballada per els tres gegants fent rotllana. En Bòbul, La Margaridassa i En Toni Sors.

L’altre acte, i probablement el que més feina ens ha dut, va ser un espectacle teatralitzat per els capgrossos i els gegants, sota el títol “Uns xurravins molt especials”. Posat en escena a la Plaça del Poble, aquest representava una narració d’alguns personatges amb els seus oficis o activitats de fa 25 anys, amb la música en directe del grup maresmenc “Els Laietans“. En aquest dia tant especial, varem contar amb la visita del Honorable Sr Ferran Mascarell, Conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

L’espectacle “Uns xurravins molt especials”, dona un caire festiu i ple de rauxa a les celebracions dels 25 anys dels gegants Bòbul i Margaridassa, juntament amb la Colla. Aquí un resum fotògrafic.

La festa va comptar amb la presència de l’Honorable Sr. Ferran Mascarell Conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya, del Sr. Salvador Jordà Delegat Territorial de la Generalitat de Catalunya, del Sr. Miquel Àngel Martínez, Alcalde de la Vila, els Regidors del Consistori i molt de públic que van omplir la Plaça del Poble, per veure l’actuació dels capgrossos i dels gegants.

espectacle-25c3a8-aniversari

L’espectacle va comptar amb la música en viu del grup maresmenc “Els Laietans“, que varen donar un to molt festiu a l’acte, fent gaudir a petits i grans d’un espectacle molt amè i dinàmic on s’anaven representant antics oficis de la Vila. La participació popular va fer que el mateix Conseller Mascarell, s’afegís a la ballada que els capgrossos van convidar al públic present.