Bòbuls i Margaridasses 2011

Bibliogimkana dels Bòbuls i les Margaridasses

Els Bòbuls i les Margaridasses han estat el tema escollit per l’edició d’aquest any de la Bibliogimkana que obre els actes de la Festa Major.
Amb més de 40 persones i per grups, han anat superant les proves de recerca de temari, dibuix de màscares, anar per les cases i recollir peces de vestit dels Bòbuls i les Margaridasses i per acabar la prova que més èxit ha tingut, s’havia de ballar una de les peces del Ball de Plaça, la farandola.

Podeu veure les imatges fent clic  aquí

Dia 9 d’abril, Diada de Bòbuls i Margaridasses

Amb una diada radiant de sol i dels primers símptomes de calor desmesurada, els Bòbuls i les Margaridasses han tornat a pendre els carrers de la Vila.
Entrant a les cases i agafant objectes de valor, traient a la gent a gaudir de la jornada i participar de la disbauxa que els personatges han anat encomanant.

La Plaça del Poble  ha vist com la subhasta dels objectes obtinguts durant la cercavila s’han anat subhastant i per acabar el Ball de  Plaça, ballat per tot aquells que s’ha anat afegint espontaneament.

Visca els Bòbuls i les Margaridasses, i fins l’any que ve !!!

Veieu les imatges fent clic aquí

Sopar d’entitats participants al sopar dels Bòbuls i Margaridasses

EMLED, Casal de la Gent Gran, Xurribikers, Biblioteca La Muntala, Puntaires, L’Orfeó Parroquial  i la Colla de Geganters, que juntament amb els membre de FUSIC-Tallers per la Festa, i l’alcalde Miquel Àngel Martínez i el Regidor de Cultura, Amadeu Clofent, han participat al sopar de les entitats que han participat a l’edició d’enguany dels Bòbuls i les Margaridasses.

Un sopar que ha servit per fer caliu i preparar amb més força l’edició de l’any vinent.