El projecte de recuperació

El dia 6 de Març de 2009 tornen els Bòbuls i les Margaridasses. Aquesta diada la recordarem molt de temps. No podíem demanar més gent, més gresca, més disbauxa, més animalades. Al matí el taller de màscares amb la canalla fent-se les seves què posteriorment les han dut a la cercavila de la tarda. Una tarda plena d’emocions per famílies senceres , ballant, corrent, entrant a les cases i …

Aquí les imatges de els gegantssom.com

Aquí el Vídeo de la Cercavila dels Bòbuls i les Margaridasses

Suit del Ball de Plaça de Sant Vicenç de Montalt, ballat en acabar la cercavila, tal i com és ballava a principis de s. XX

Passeig de Dansa

La Farandola

L’Espolsada

Ball Pla

La Bolanguera

Imatges:  cedides per la colla, Toni Buch, Américo Carles i Aitor Garrido

Activitats per la difusió de la recuperació dels Bòbuls i les Margaridasses

Xerrades al Casal d’Avis, entitats locals i als partits polítics i en especial als alumnes de 1er i 2on d’ESO de l’institut. Els alumnes de 1er i 2on d’ESO de l’Institut de Secundària de Sant Vicenç de Montalt, participaran el proper 6 de març en el retorn dels Bòbuls i les Margaridasses. En dues sessions se’ls ha explicat quina era la tradició, què feien i com serà, encuriosits de les explicacions que varen rebre i en la què aquests varen fer èmfasi en la indumentària i els complements què duien els Bòbuls i les Margaridasses.

Ressò mediàtic

  • Diverses emissores de ràdio se’n fan ressò dels Bòbulsl i les Margaridasses. Ràdio Sant Vicenç, Ràdio Estel, Catalunya Ràdio, Ràdio Rubí, el diari comarcal Diari del Maresme i la plana web dedicada a la Cultura Popular com festes.org.
  • Llibre de Sant Jordi de 2010: els Bòbuls i les Margaridasses seran els personatges protagonistes del conte de Sant Jordi que edita l’Ajuntament.